kv

Termin per vize sllovene

vv

Termine per viz Gjermane. 4,729 likes · 2 talking about this. Aerospace Company. Ankesa duhet të parashtrohet me shkrim në gjuhën sllovene. Tarifa konsullore eshte 153 EUR e cila paguhet për ankesë (Akti për Tarifat Administrative, Gazeta Zyrtare e Republikës së. Formulari i aplikimit për vizë mund të dorëzohet në gjuhët e mëposhtme: sllovenisht, anglisht, shqip, serbisht. ORIGJINALI I PASAPORTËS : Dokumenti i udhëtimit (pasaporta) duhet të jetë i vlefshëm së paku 3 muaj pas udhëtimit të planifikuar në zonën e Shengenit. Për më tepër, pasaporta duhet të jetë e lëshuar në 10 vitet e fundit me se paku 2 faqe të zbrazëta në të.. Shënoni një adresë e-maili, në të cilën keni qasje në çdo kohë. Ne jua dërgojmë konfirmimin e terminit në adresën që e keni shënuar gjatë kërkesës për termin. Ndryshimi i e-mailit nuk është i mundur. Ju lutemi që me rastin e kërkesës për termin të shenoni një e-mail, në të cilin ju vetë keni qasje në çdo kohë.. Hapi 4. Paguaj tarifat e aplikimit: Tarifa e vizës paguhet në sportelin e pagesave në para të gatshme ose me kredit/debit kartelë (kur është në dispozicion) menjëherë pas dorëzimit të dokumenteve. Fatura do të jepet për të gjitha pagesat e bëra në Qendrën e Aplikimit për Vizë të Suedi.. Të gjithë aplikantët për viza jo-emigrimi, ju lutemi sillni: Formularët e Aplikimit: DS-160 – të plotësuar elektronikisht (Për të gjithë aplikantët, pavarësisht nga mosha); NËSE JU NUK SILLNI FAQEN E KONFIRMIMIT TË FORMULARIT DS-160 ME KODIN PËRKATËS, TAKIMI JUAJ DO T’JU SHTYHET PËR DATËN TJETËR TË MUNDSHME. Pasaporta. Si rregull, aplikimi për vizë shqyrtohet brenda 10 ditëve ose 3 ditëve - në rastin e një vize urgjente, por vendimi mund të merret më herët. Për të mos pritur për të gjithë periudhën e deklaruar, mund ta kontrolloni vetë statusin e vizës. Në shumicën e rasteve, gjurmimi i vizës për në Slloveni është i mundur..

Liaison Office in Pristina - Visas Please send the application form following these steps: 1. Download and Save the application form file to a directory, other than Downloads, in your computer (e.g. Desktop) 2. Fill it out using Adobe Reader or similar software 3. Save it as a PDF document named with your Surname, Name 4. Në përputhje me Aktin per te Huajt (Gazeta Zyrtare e Republikës së Sllovenisë Nr. 1/2018 dhe 9/2018), pala e interesuar mund të paraqesë ankesë brenda 8 ditëve nga marrja e njoftimit për refuzimin / anulimin / revokimin e vizës. Ankesa duhet të parashtrohet me shkrim në gjuhën sllovene. Tarifa konsullore eshte 153 EUR e cila. në faqen e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Evropiane të Republikës së Kroacisë ku mund të plotësoni formularin e aplikimit për vizë. Ju lutemi merrni kohe për të plotësuar aplikimin dhe me kujdes plotësoni të gjitha fushat e obligueshme me shkrim latin Plotësimi i këtij formulari është vetëm hapi i parë në. global qendra e aplikimit pr viza shengen t finlands e q do t mirmbahet nga vfs global do t hapet n prishtin me 19 maj 2017, aplikimi per viz schengen n ambasad bhet vetm me termin t rezervuar paraprakisht rezervimi i terminit per aplikim ne ambasade bhet n faqn e internetit t qendrs s aplikimit pr viza nse aplikoni n ambasad pagesa bhet. April 16th, 2019 - Mirmbrema ju te amabsades italiane desha te ju pys per nje viz turistike mua ma dergon nje shoqe qe jeton ne itali me qendrim te perhershem atje ju lutem me tregoni qfar dokumenta me duhen mua qe ti kem per ambasad italis ketu ne prishtin me ktheni pergjigjejn ketu Termina online ne ambasaden italiane ne prishtine Thu 2 Aug. Information and contacts. Business activities in Switzerland. 50th anniversary of diplomatic relations Switzerland - Albania. Export and investment promotion. Programme. Themes. Projects. Switzerland’s engagement worldwide. Publications and multimedia. Aplikimi per Shengen viza dhe lejeqendrim per aplikuesit te cilet kane caktuar terminin. 8.40 - 12.00 Aplikimi per Shengen viza dhe lejeqendrim per aplikuesit te cilet kane caktuar terminin. 8.40 - 12.00 Aplikimi per Shengen viza dhe lejeqendrim per aplikuesit te cilet kane caktuar termin 9.00 - 11.00 Tërheqja e pasaportave. Aplikimi Per Vize Italiane Ne Prishtine ambasada s shba n kosov xk usembassy gov, termin per viz ne ambasaden e greqise kerkoj te me beni nje termin per vize ju lutem me thirrni ne ket nr tel 044 272 329 sofije tue 7 nov 2017 07 26 est deshiroj te bej 2. Për pyetje shtesë në lidhje me aplikimin për viza Shengen, ju lutemi kontaktojeni qendrën e vizave të Finlandës (layout.types.url.description). Linja e shërbimit për klient në qendrën e vizave.

Ekziston edhe një vizë studimi afatshkurtër. Nëse dëshironi të shkoni në Mbretërinë e Bashkuar për të studiuar deri në gjashtë muaj, do të duhet të paguani 130 dollarë (46,800 ₦) për vizën tuaj. Nëse dëshironi të studioni anglisht, atëherë tuajin tarifa e vizës do të jetë $. Suche nach dem Termin. Einerseits geht es im Wesentlichen um den Termin, an dem die Staatsanwaltschaft Strobl die Einstellung ihrer Ermittlungen anbot, bei Zahlung eines Geldbetrags von 15.000 Euro. Dem Journalisten zufolge geschah dies ebenso wie in seinem Fall am 11. August. .

bd

ql

Poashtu, është e rëndësishme të veni re se, ju nuk do të jeni të thirrur për të marr pasaportën tuaj kur vendimi për vizë të jetë i marrur. Ju mund të kontaktoni Qendrën Sllovene të Aplikimit të udhëhequr nga VFS Global në info.sloveniakos(at)vfshelpline.com dhe me telefon +383 38(0) 412 712, +383 38(0) 412 812.. Feb 24, 2022 · Informatat dhe pyetjet në lidhje me cështjet konsullore: (+) 383 38 246 255 (E Hënë – E Enjte prej orës 15.00 deri 16.00) Zyra e Ambasadorit: (+) 383 38 224 112. Email adresa zyrtare: sloembassy.pristina (at)gov.si (Në këtë email ne nuk ju japim informacione konsullore) 23.05.2022.. xt; kf sq. va x ri.

cl
of
mj
kd

Aplikimi Per Vize Italiane Ne Prishtine ambasada s shba n kosov xk usembassy gov, termin per viz ne ambasaden e greqise kerkoj te me beni nje termin per vize ju lutem me thirrni ne ket nr tel 044 272 329 sofije tue 7 nov 2017 07 26 est deshiroj te bej 2.

mc

mw

ta

Opće informacije. Stranim državljanima iz zemalja Europske unije nije potrebna viza. Državljani zemalja koje nisu članice Europske unije za ulazak u Njemačku u pravilu trebaju vizu. Iznimke vrijede samo za državljane malog broja zemalja. Vrsta vize ovisi o duljini planiranog boravka. Qendra Sllovene e Aplikimit e udhëhequr nga VFS Global në Prishtinë është e hapur nga e Hëna, 19.nëntor 2018 dhe ajo pranon aplikime për viza afatshkurte Shengen për Slloveni dhe. Visa Shengen per qyteraret e Kosoves. 80. Visa shengen ( nacionalitet e shteteve te treta) 80. Femijet, 12 deri 18 vjeq. 80. Femijet, 6 deri 12 vjeq. 40.. Nëse më shumë anëtarë të familjes Tuaj aplikojnë për vizë, duhet të rezervoni një termin për çdo person. Për shkak të numrit të lartë të kërkasave, terminet pas regjistrimit do të caktohen vetëm në mënyrë kronologjike. Ju lutemi vini re që kërkesa për termin të jetë e plotë dhe korrekte. Dokumentet e kërkuara për një vizë të punësimit të Gjermanisë. Për të provuar ambasadën / konsullatën gjermane në vendin tuaj të banimit, që ju i plotësoni kushtet për një vizë pune, do t'ju duhet të dorëzoni disa dokumente. Këto dokumente janë pjesë thelbësore e aplikimit tuaj për një vizë punësimi gjermane, së.

zp
dk
ok
ha

Terminet për aplikim për viza Schengen për udhëtime drejt Gjermanisë nga mesi i shtatorit mund të rezervohen tani online nëpërmjet faqes së internetit të kontraktorit zyrtar VisaMetric: https://www.visametric.com/Kosovo/Germany/xk ... See more 4545 12 Comments 5 Shares Like Comment Share Most relevant Termine per Ambasaden Gjermane. Qendra Sllovene e Aplikimit ndjek udhëzimet e Ambasadës, që nënkupton se Ambasada ërpunon/proceson aplikimet dhe merr të gjitha vendimet në lidhje me vizat. Kur aplikoni në VFS , pyetjet e juaja në lidhje me procesimin e vizave mund të adresohen në info.sloveniakos(at)vfshelpline.com ose përmes telefonit 0900 111 22 nga 09:00 deri ....

ne

mv

im

Termine per Ambasaden Gjermane. July 5 at 5:02 AM ·. Aktualisht është e hapur lista e regjistrimeve për termine në gusht. Lista do të mbetet e hapur deri më 13.07.2022 në orën. Shënoni një adresë e-maili, në të cilën keni qasje në çdo kohë. Ne jua dërgojmë konfirmimin e terminit në adresën që e keni shënuar gjatë kërkesës për termin. Ndryshimi i e-mailit nuk është i mundur. Ju lutemi që me rastin e kërkesës për termin të shenoni një e-mail, në të cilin ju vetë keni qasje në çdo kohë. Çështje të tjera konsullore (përveç viza!) Para rezervimit të terminit, ju lutemi të informoheni rreth shërbimeve të ndryshme të cilat i ofron Ambasada në faqen tonë të internetit. Ju lutemi rezervoni një termin vetëm nëse jeni të sigurt se do të paraqiteni në të. Ulazak u odjel za vize biće samo omugućen, ukoliko je broj pasoša u registraciji za termin u potpunosti tačan. Broj pasoša nije moguće promijeniti nakon rezervacije termina. Ukoliko ste u. CAKTO NJË TERMIN Për të caktuar një termin ne Qendrën e Aplikimit të vizave ju lutem klikoni ne kete link: numrat e mëposhtëm : Për informata shtese ju lutem kontaktoni ne 0900 111 22, 09 :00 - 16:00 (E Hënë-E Premte). Mbyllet për këtë muaj aplikimi për terminë në Ambasadën e Gjermanisë më 10.2021 - Arbresh Bie sistemi, i pamundur caktimi i terminit për vizë gjermane më 10.2021 - Periskopi Ende pa filluar aplikimi për viza, bie faqja e Ambasadës Gjermane më 10.2021 - Arbresh Bie sistemi, i pamundur caktimi i terminit për vizë gjermane më 10.2021 - Epoka e Re. VisaMetric është i vetmi ofrues i shërbimeve i autorizuar nga përfaqësitë gjermane në Kosovë për të trajtuar shërbimet e mbështetjes për aplikimin për viza. Terminet caktohen në mënyrë kronologjike. Ju lutemi zgjidhni listën e duhur të pritjes për qëllimin e dëshiruar të aplikimit. Regjistrimet e pasakta do të anulohen; aplikimet për vizë nuk do të pranohen nëse regjistrimi i terminit është i pasktë. I agree many of the with the solid points made by the writer. I'll be back day in and day for further new updates. dove comprare criptovalute italia. Below you will understand what is important, the idea provides one of the links with an exciting site: Aplikimi për vizë në SHBA. Sastanki u ovoj kategoriji daju se samo za gore navedene svrhe. Za ostale nacionalne vize (spajanje porodice, početak zaposlenja itd.), Koristite odgovarajuće kategorije, u suprotnom ćete biti odbijeni. Termini za zakazivanje se puštaju unapred 6 nedelja. Ukoliko vam treba termin za neki kasniji datum proverite u dostupnost kasnije..

Rezervoni një termin. Rezervoni terminin tuaj online dhe vizitoni qendrën e aplikimit për Visa VisaMetric në ditën dhe orën e caktuar.. Visa Shengen per qyteraret e Kosoves. 80. Visa shengen ( nacionalitet e shteteve te treta) 80. Femijet, 12 deri 18 vjeq. 80. Femijet, 6 deri 12 vjeq. 40.. Suche nach dem Termin. Einerseits geht es im Wesentlichen um den Termin, an dem die Staatsanwaltschaft Strobl die Einstellung ihrer Ermittlungen anbot, bei Zahlung eines Geldbetrags von 15.000 Euro. Dem Journalisten zufolge geschah dies ebenso wie in seinem Fall am 11. August. Aktuale November 29, 2021 - 14:34. Shpërndaje: Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka njoftuar se kanë ndryshuar procedurat në dhënien e terminëve për viza, me qëllim të nisjes së punësimit sipas Rregullës së Ballkanit Perëndimor. Sipas këtyre ndryshimeve, nga 1 janari i vitit 2022, në fillim të secilit muaj do të hapet. Të gjithë aplikantët për viza jo-emigrimi, ju lutemi sillni: Formularët e Aplikimit: DS-160 – të plotësuar elektronikisht (Për të gjithë aplikantët, pavarësisht nga mosha); NËSE JU NUK SILLNI FAQEN E KONFIRMIMIT TË FORMULARIT DS-160 ME KODIN PËRKATËS, TAKIMI JUAJ DO T’JU SHTYHET PËR DATËN TJETËR TË MUNDSHME. Pasaporta. Viza e lëshuar nga Përfaqësitë italiane jashtë vendit lejon hyrjen, për tranzit ose për qëndrim të shkurtër (deri në 90 ditë) në Itali, si dhe në Vendet e tjera që zbatojnë Konventën e Shengen-it dhe emërtohet "Viza Shengen uniformë" (VSU). Në mënyrë të ngjashme, VSU e lëshuar nga Përfaqësitë diplomatike-konsullore. Rezervoni një termin. Rezervoni terminin tuaj online dhe vizitoni qendrën e aplikimit për Visa VisaMetric në ditën dhe orën e caktuar. NJOFTIMET.. Arbeitsaufnahme gemäß § 26 Abs. 2 Beschäftigungsverordnung (Westbalkanregelung) - Termin-Registrierungsliste U / Punësimi sipas § 26 Neni 2 Rregullorja e punësimit („Rregullorja për Ballkanin Perëndimor“) / Zaposlenje u skladu sa § 26 Abs. 2 Beschäftigungsverordnung („Uredba o zapadnom Balkanu“) Continue. Aufnahme einer ....

id
ar
uq
vf

Requests to be submitted in Hungary In Hungary, anyone who wishes to know if his/her data has been recorded in the SIS, or wishes to ask for correction or deletion of his/her data should contact any government office, police station or any Hungarian Embassy or Consulate and fill in form (a request for information) to be transferred to the SIRENE Bureau of the Hungarian National Police ....

dx

zm

hh

Visa fees. Special provisions for family members of EU citizens who are subject to Directive 2004/38. After a visa has been issued / refused. Useful information. Personal data protection information. Third countries whose nationals are subject to prior consultation according to the Visa Code. Third countries whose nationals are subject to ex .... Visa Shengen per qyteraret e Kosoves. 80. Visa shengen ( nacionalitet e shteteve te treta) 80. Femijet, 12 deri 18 vjeq. 80. Femijet, 6 deri 12 vjeq. 40..

oq
pl
cq
hr

Suche nach dem Termin. Einerseits geht es im Wesentlichen um den Termin, an dem die Staatsanwaltschaft Strobl die Einstellung ihrer Ermittlungen anbot, bei Zahlung eines Geldbetrags von 15.000 Euro. Dem Journalisten zufolge geschah dies ebenso wie in seinem Fall am 11. August.

yp
gh
Very Good Deal
gc
wz
mx

global qendra e aplikimit pr viza shengen t finlands e q do t mirmbahet nga vfs global do t hapet n prishtin me 19 maj 2017, aplikimi per viz schengen n ambasad bhet vetm me termin t rezervuar paraprakisht rezervimi i terminit per aplikim ne ambasade bhet n faqn e internetit t qendrs s aplikimit pr viza nse aplikoni n ambasad pagesa bhet.

yw
jr
Very Good Deal
jz
fr
nu

ql

lf

eq

dt

I agree many of the with the solid points made by the writer. I'll be back day in and day for further new updates. dove comprare criptovalute italia. Below you will understand what is important, the idea provides one of the links with an exciting site: Aplikimi për vizë në SHBA. Dokumenti i udhëtimit duhet të njihet nga Republika e Sllovenisë (informacioni do të verifikohet nga Ambasada / Konsullata përkatëse sllovene jashtë vendit). Ju jeni të detyruar të paraqitni. Ulazak u odjel za vize biće samo omugućen, ukoliko je broj pasoša u registraciji za termin u potpunosti tačan. Broj pasoša nije moguće promijeniti nakon rezervacije termina. Ukoliko ste u. Arbeitsaufnahme gemäß § 26 Abs. 2 Beschäftigungsverordnung (Westbalkanregelung) - Termin-Registrierungsliste U / Punësimi sipas § 26 Neni 2 Rregullorja e punësimit („Rregullorja për Ballkanin Perëndimor“) / Zaposlenje u skladu sa § 26 Abs. 2 Beschäftigungsverordnung („Uredba o zapadnom Balkanu“) Continue. Aufnahme einer ....

ot
xr
xf
an

Poashtu, është e rëndësishme të veni re se, ju nuk do të jeni të thirrur për të marr pasaportën tuaj kur vendimi për vizë të jetë i marrur. Ju mund të kontaktoni Qendrën Sllovene të Aplikimit të udhëhequr nga VFS Global në info.sloveniakos(at)vfshelpline.com dhe me telefon +383 38(0) 412 712, +383 38(0) 412 812..

404. Pëlqimet: 105. Pikë nga trofetë: 53. shkon te ambasada , edhe ki agjensione , po njo ma e forta osht ngjit me ambasad memi travel , aj ta bon aplikimin , sigurimi kushton 25 euro , aplikimi 70 euro per viz , edhe 15 euro agjensioni. Dokumentet Qe Duhet Me i Pas Jon. Aktuale November 29, 2021 - 14:34. Shpërndaje: Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka njoftuar se kanë ndryshuar procedurat në dhënien e terminëve për viza, me qëllim të nisjes së punësimit sipas Rregullës së Ballkanit Perëndimor. Sipas këtyre ndryshimeve, nga 1 janari i vitit 2022, në fillim të secilit muaj do të hapet.

wf

qi

zx

Si rregull, aplikimi për vizë shqyrtohet brenda 10 ditëve ose 3 ditëve - në rastin e një vize urgjente, por vendimi mund të merret më herët. Për të mos pritur për të gjithë periudhën e deklaruar, mund ta kontrolloni vetë statusin e vizës. Në shumicën e rasteve, gjurmimi i vizës për në Slloveni është i mundur. Ambasada e Gjermanisë në Kosovë, ka njoftuar se ka ndryshuar procedurën e dhënies së terminëve për viza pune. Në njoftimin e ambasadës thuhet se në fillimit të secilit muaj do të hapet dhe do të qëndroj e hapur për 17 ditë një listë e regjistrimeve për termine. Dhënia e vizave të punës do të ndryshoj duke filluar nga. Requests to be submitted in Hungary In Hungary, anyone who wishes to know if his/her data has been recorded in the SIS, or wishes to ask for correction or deletion of his/her data should contact any government office, police station or any Hungarian Embassy or Consulate and fill in form (a request for information) to be transferred to the SIRENE Bureau of the Hungarian National Police .... May 20, 2022 · Kjo lloj vize mund te kerkohet per ata qe kane kombesine e nje prej vendeve te treguara cdo vit me Dekretin e Presidences se Keshillit te Ministrave (DPCM) i cili cakton flukset e hyrjes per pune sezonale vetem ne sektorin turistik-hotelier dhe bujqesor: në momentin e lëshimit të lejes së punës(nullaosta), punëtori i huaj .... Në përputhje me Aktin per te Huajt (Gazeta Zyrtare e Republikës së Sllovenisë Nr. 1/2018 dhe 9/2018), pala e interesuar mund të paraqesë ankesë brenda 8 ditëve nga marrja e njoftimit për refuzimin / anulimin / revokimin e vizës. Ankesa duhet të parashtrohet me shkrim në gjuhën sllovene. Tarifa konsullore eshte 153 EUR e cila. Si aplikues për vizë, ju duhet të përcaktoni nëse i përmbushni të gjitha kriteret e kërkuara për të marrë kategorinë e vizës për të cilën po aplikoni. Lexoni Listën e Kategorive të Vizave në faqen usvisas.state.gov për të përcaktuar se cila kategori vize është më e përshtatshme me qëllimin e vizitës tuaj në Shtetet. Për pyetje shtesë në lidhje me aplikimin për viza Shengen, ju lutemi kontaktojeni qendrën e vizave të Finlandës (layout.types.url.description). Linja e shërbimit për klient në qendrën e vizave. I agree many of the with the solid points made by the writer. I'll be back day in and day for further new updates. dove comprare criptovalute italia. Below you will understand what is important, the idea provides one of the links with an exciting site: Aplikimi për vizë në SHBA. Visa fees. Special provisions for family members of EU citizens who are subject to Directive 2004/38. After a visa has been issued / refused. Useful information. Personal data protection information. Third countries whose nationals are subject to prior consultation according to the Visa Code. Third countries whose nationals are subject to ex .... . xt; kf sq. va x ri. Në rast se ju keni marrë një vizë turistike më parë nga Ambasada e Hungarisë, turizmi i përsëritur duhet të bazohet mirë në dokumentet e bashkangjitura! Para prenotimit të takimit, ju lutem kontrolloni informacionin në lidhje me procedurën në faqen tonë të internetit, si dhe listën e dokumenteve mbështetëse! Schengen visa. Ambasada e Gjermanisë në Kosovë, ka njoftuar se ka ndryshuar procedurën e dhënies së terminëve për viza pune. Në njoftimin e ambasadës thuhet se në fillimit të secilit muaj do të hapet dhe do të qëndroj e hapur për 17 ditë një listë e regjistrimeve për termine. Dhënia e vizave të punës do të ndryshoj duke filluar nga. Feb 24, 2022 · Informatat dhe pyetjet në lidhje me cështjet konsullore: (+) 383 38 246 255 (E Hënë – E Enjte prej orës 15.00 deri 16.00) Zyra e Ambasadorit: (+) 383 38 224 112. Email adresa zyrtare: sloembassy.pristina (at)gov.si (Në këtë email ne nuk ju japim informacione konsullore) 23.05.2022.. Rezervoni një termin. Rezervoni terminin tuaj online dhe vizitoni qendrën e aplikimit për Visa VisaMetric në ditën dhe orën e caktuar. NJOFTIMET.. Aplikimi Per Vize Italiane Ne Prishtine ambasada s shba n kosov xk usembassy gov, termin per viz ne ambasaden e greqise kerkoj te me beni nje termin per vize ju lutem me thirrni ne ket nr tel 044 272 329 sofije tue 7 nov 2017 07 26 est deshiroj te bej 2.

va
av
xo
ud

Aplikimi Per Vize Italiane Ne Prishtine ambasada s shba n kosov xk usembassy gov, termin per viz ne ambasaden e greqise kerkoj te me beni nje termin per vize ju lutem me thirrni ne ket nr tel 044 272 329 sofije tue 7 nov 2017 07 26 est deshiroj te bej 2. - Ambasada Sllovene në Prishtinë ( bëhet lëshimi i vizave edhe për Latvi) - Ambasada Zvicrane në Prishtinë (bëhet lëshimi i vizave edhe për Austri, Francë, Belgjikë, Holandë dhe Luksemburg) - Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (vetëm disa kategori vizash) - Zyra Ndërlidhëse Greke në Prishtinë. Aktuale November 29, 2021 - 14:34. Shpërndaje: Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka njoftuar se kanë ndryshuar procedurat në dhënien e terminëve për viza, me qëllim të nisjes së punësimit sipas Rregullës së Ballkanit Perëndimor. Sipas këtyre ndryshimeve, nga 1 janari i vitit 2022, në fillim të secilit muaj do të hapet.

xr
zf
ve
rz
ug

Aktuale November 29, 2021 - 14:34. Shpërndaje: Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka njoftuar se kanë ndryshuar procedurat në dhënien e terminëve për viza, me qëllim të nisjes së punësimit sipas Rregullës së Ballkanit Perëndimor. Sipas këtyre ndryshimeve, nga 1 janari i vitit 2022, në fillim të secilit muaj do të hapet. Suche nach dem Termin. Einerseits geht es im Wesentlichen um den Termin, an dem die Staatsanwaltschaft Strobl die Einstellung ihrer Ermittlungen anbot, bei Zahlung eines Geldbetrags von 15.000 Euro. Dem Journalisten zufolge geschah dies ebenso wie in seinem Fall am 11. August. Requests to be submitted in Hungary In Hungary, anyone who wishes to know if his/her data has been recorded in the SIS, or wishes to ask for correction or deletion of his/her data should contact any government office, police station or any Hungarian Embassy or Consulate and fill in form (a request for information) to be transferred to the SIRENE Bureau of the Hungarian National Police ....

bq

zo

cs

Kontaktet dhe oraret. Kontaktet dhe oraret. Adresa : 76, rruga Ismail Qemali, Arbëri/Dragodan – 10000 Prishtinë. Konsullata juaj është e hapur për palë të enjteve në mëngjes nga ora 9 deri në orën 12, pa termine. Për çdo procedurë (pasaportë, martesë, regjistrim, etj.), ju lutemi caktoni një termin paraprakisht në: Telefoni .... Si rregull, aplikimi për vizë shqyrtohet brenda 10 ditëve ose 3 ditëve - në rastin e një vize urgjente, por vendimi mund të merret më herët. Për të mos pritur për të gjithë periudhën e deklaruar, mund ta kontrolloni vetë statusin e vizës. Në shumicën e rasteve, gjurmimi i vizës për në Slloveni është i mundur.. Në përputhje me Aktin per te Huajt (Gazeta Zyrtare e Republikës së Sllovenisë Nr. 1/2018 dhe 9/2018), pala e interesuar mund të paraqesë ankesë brenda 8 ditëve nga marrja e njoftimit për refuzimin / anulimin / revokimin e vizës. Ankesa duhet të parashtrohet me shkrim në gjuhën sllovene. Tarifa konsullore eshte 153 EUR e cila. Aplikimi Per Vize Italiane Ne Prishtine ambasada s shba n kosov xk usembassy gov, termin per viz ne ambasaden e greqise kerkoj te me beni nje termin per vize ju lutem me thirrni ne ket nr tel 044 272 329 sofije tue 7 nov 2017 07 26 est deshiroj te bej 2. Address: Rr. Arben Xheladini nr. 157, Arberi 10000 Pristina . Contry Code: 00 383 38 Phone: 247 763 Consular Information: 00 383 38 248 004 Ambassador: Dr. József Bencze Email: [email protected] These cookies allow us to count visits and traffic sources so we can measure and improve the performance of our site. They help us to know which pages are the most and least popular and see how visitors move around the site. Change of guard at the Liaison Office of Greece in Pristina, 31.3.2022. Showing respect to the war victims. «New day» (Ditë e re) by Nikos Chrysos at the National Library in Pristina and a new day in the Greek-Kosovar cultural and educational relations, 2.3.2022. Bilateral meeting on the occasion of the "Security Conference" Munich, 18.2.

sr
zx
tr
tr

Të hënën, me 28 shkurt 2022, Ambasada Sllovene në Kosovë do të rifillojë pranimin e aplikimeve për... 11.02.2022 Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë do të jetë e. It's free to register here toget Termin Per Vize Gjermane Book file PDF. file Termin Per Vize Gjermane Book Free Download PDF at Our eBook Library. This Book have some digitalformats such us : kindle, epub, ebook, paperbook, and another formats. Here is The Complete PDF Library. Aplikimi Per Vize Italiane Ne Prishtine Skandal Ja Si Shiten.

xk

ic

sy

Diploma për viza sllovene, Tirana, Albania. 1,021 likes · 4 talking about this. Origjinalitet dhe Siguri. Liaison Office in Pristina - Visas Please send the application form following these steps: 1. Download and Save the application form file to a directory, other than Downloads, in your computer (e.g. Desktop) 2. Fill it out using Adobe Reader or similar software 3. Save it as a PDF document named with your Surname, Name 4. Përkrahja Lidhur Me Terminin Për Vizë EUR 10.00 Përkrahje e veçantë në dispozicion tuajin në Qendrën e Aplikimit për Vizë për regjistrim në ueb faqe / plotësimin e formën / rezervimin e terminit. Mëso më shumë Kthimi me Korrier Ekspres Nga EUR 10.00 / (EUR 20.00 - 3 Persona / EUR 25.00 - 4 Persona dhe EUR 35.00 - 5 Persona. Aplikimi Per Vize Italiane Ne Prishtine Ambasada së SHBA në Kosovë xk usembassy gov May 12th, 2018 - Ne i mbështesim programet e shkëmbimit si Bota e hapur Fulbright dhe Programin për udhëheqësit e rinj sepse mendojmë se sistemi i arsimit në SHBA mund. "/> neom project cost.

rb
yq
ok
dr

Viza e lëshuar nga Përfaqësitë italiane jashtë vendit lejon hyrjen, për tranzit ose për qëndrim të shkurtër (deri në 90 ditë) në Itali, si dhe në Vendet e tjera që zbatojnë Konventën e Shengen-it dhe emërtohet "Viza Shengen uniformë" (VSU). Në mënyrë të ngjashme, VSU e lëshuar nga Përfaqësitë diplomatike-konsullore. The drug situation in Kosovo and its repercussion on national security. Forum at the Embassy 17/10/2022. The Global Initiative against Transnational Organized Crime (GI-TOC) together with Italian Embassy to Kosovo is organizing a briefing titled "The drug situation in Kosovo and its repercussion on national security". Dokumentet mbështetëse duhet përkthehen gjuhën angleze, serbe ose sllovene.Çdo aplikant duhet të paraqesë një formular të veçantë aplikimi dhe një grup të veçantë dokumentash edhe nëse aplikantët e shumtë udhëtojnë në një dokument udhëtimi (fëmijët që udhëtojnë në dokumentin e udhëtimit të prindërve të tyre etj.)!. Change of guard at the Liaison Office of Greece in Pristina, 31.3.2022. Showing respect to the war victims. «New day» (Ditë e re) by Nikos Chrysos at the National Library in Pristina and a new. Nëse më shumë anëtarë të familjes Tuaj aplikojnë për vizë, duhet të rezervoni një termin për çdo person. Për shkak të numrit të lartë të kërkasave, terminet pas regjistrimit do të caktohen vetëm në mënyrë kronologjike. Ju lutemi vini re që kërkesa për termin të jetë e plotë dhe korrekte.

rs

jm

zs

Viza afatgjatë. Për shkaqe efikasiteti, të gjitha pyetjet lidhur me vizat trajtohen vetëm përmes. 📧 postës elektronike 📧. Vizë për bashkëshortin e huaj të një Francezi. Requests to be submitted in Hungary In Hungary, anyone who wishes to know if his/her data has been recorded in the SIS, or wishes to ask for correction or deletion of his/her data should contact any government office, police station or any Hungarian Embassy or Consulate and fill in form (a request for information) to be transferred to the SIRENE Bureau of the Hungarian National Police .... Për të caktuar një termin ne Qendrën e Aplikimit të vizave ju lutem klikoni ne kete link: numrat e mëposhtëm : Për informata shtese ju lutem kontaktoni ne 0900 111 22, 09 :00 - 16:00 (E Hënë.

kv
jm
sp
jt

Info. Për aplikimet në kategorinë § 26 II BeschV (Rregullorja e Ballkanit Perëndimor) nuk është e mundur lënia e një takimi direkt. Ju lutemi të interesuarëve të regjistrohen në kategorinë e duhur.. . Information and contacts. Business activities in Switzerland. 50th anniversary of diplomatic relations Switzerland - Albania. Export and investment promotion. Programme. Themes. Projects. Switzerland’s engagement worldwide. Publications and multimedia. - Ambasada Sllovene në Prishtinë ( bëhet lëshimi i vizave edhe për Latvi) - Ambasada Zvicrane në Prishtinë (bëhet lëshimi i vizave edhe për Austri, Francë, Belgjikë, Holandë dhe Luksemburg) - Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (vetëm disa kategori vizash) - Zyra Ndërlidhëse Greke në Prishtinë.

sl
uq

Rezervoni një termin. Rezervoni terminin tuaj online dhe vizitoni qendrën e aplikimit për Visa VisaMetric në ditën dhe orën e caktuar. NJOFTIMET.. Ju lutem vizitoni faqen e internetit të Bashkimi Europian për udhëzime (në Anglisht) . 3 Pasaporta Sigurohuni që pasaporta juaj të jetë e vlefshme për të paktën tre (3) muaj pas përfundimit të udhëtimit tuaj të planifikuar dhe se pasaporta është lëshuar jo më vonë se dhjetë (10) vjet më parë. 4. global qendra e aplikimit pr viza shengen t finlands e q do t mirmbahet nga vfs global do t hapet n prishtin me 19 maj 2017, aplikimi per viz schengen n ambasad bhet vetm me termin t rezervuar paraprakisht rezervimi i terminit per aplikim ne ambasade bhet n faqn e internetit t qendrs s aplikimit pr viza nse aplikoni n ambasad pagesa bhet.

io

hn